понеделник, 28 март 2011 г.

Неделно размотаване

Най-накрая имахме един свободен ден, през който решихме малко да се размотаем с колата, колкото да видим табелката за край на София. Тази гледка много ни липсваше и вече доста ни беше хванал секлетът да си стоим в града. И такааа, взехме бебето и колата и стрък-врък до Пловдив. Беше много хубав ден с още по-хубаво и дългоочаквано пролетно време.
За пръв път стигам толкова бързо до Пловдив. Сигурно, защото се бяхме настроили за пътуване до морето, едва ли не. Зарязахме набързо Бети (колата) и хайде към стария град. 
 Обаче, трябва да кажа, че навремето въобще не са мислили за бебешки колички като са го правили този стар Пловдив :) Много е трудно с въпросното нещо по огромните павета на града, обаче ние сме си идиоти, та и това не ни попречи особено много. Виж аз бях доста интересна гледка с бебе в едната ръка и голям фотоапарат в другата, което си беше направо за снимка. Добре че не се намери никой да отрази това чудо на природата, чиято сянка изглежда ето така:
 По принцип носим Бохо на път с нас, обаче сега го забравихме и добре че в антуража на малката присъстваше и Либа. Та, ето – Либа в Пловдив :)

 Срещнахме един застинал във времето художник. Не ни разказа особено много неща. А и тези, които ни каза, ще ги запазя в тайна :)
Малко шарено късче българска култура:
И така. Хубав следобед и лека разходка извън София. Най-накрая. Времето се затопля, вече нямаме работа и уикендите ще са си за нас, пък!  

Няма коментари: