вторник, 19 април 2011 г.

Около света

Нашите мечти са като сапунени мехурчета. Колкото красиви, толкова и крехки. Върху тяхната повърхност танцуват хиляди цветове, прегръщайки се в една цветна красота. Но колкото и високо да стигат мехурчетата, понякога е нужно нещо много малко, за да ги спре. Нещо толкова нежно, като повея на вятъра дори. Така е и с нашите мечти. Затова е нужно човек да преследва мечтите си. Да ги обгрижва. Да ги пази в шепите си, за да не ги докосне вятъра, защото на всички ни е ясно – човек има нужда от мечтите си. Има нужда от това да се крепи на нещо осезаемо и в същото време все още нереално.
Красиво е, когато хората следват мечтите си. Харесвам и изключително много уважавам тези, които го правят. Да следваш мечтата си, да вървиш напред по пътеката на желанието и да не се отклоняваш от решението си, е нещо наистина красиво.
Пътешественици, преследващи мечтите си. Това са Лора и Евгени. Около света за безброй дни. Това правят те. Но каквото и да говоря за тях вярвам, че думите им ще разкажат най-добре за тях и техните стъпки в пясъка.
Можете да проследите дирята им тук - мястото, където те споделят всичко. Приятно потапяне в пътешествието им.

Няма коментари: