сряда, 25 май 2011 г.

Книжна епопея

Напоследък вкъщи назрява един доста сериозен семеен проблем - липсват ни лавици за книгите. А ние, нещастни, сме изправени пред гледката на нашите безпризорни книги на пода в спалнята ни.
По принцип нямаме проблем с начина на живот на другите. Така де, всеки избира как да живее. Обаче това безпризорно съществуване на книгите в нашата спалня вече започва да става опасно.
Първо, защото постоянно се спъваме в някоя купчинка и след порой от неприлични думи от наша страна, чинно си подреждаме наново друга купчинка.
Второ, оказва се, че нашето бебе много обича книги. Ама в буквалния смисъл – яде ги на поразия и въобще не обръща внимание на нещастните ни родителски молби.
Трето, абе кофти си е това съществуване на пода. Някак си не е акуратно.
Ето защо напоследък сме на тема етажерки. Хуу, ама какво да си изберем? Крайно време е да се спрем на нещо, защото скоро ще останем я без крака от спъване, я без някоя книга, паднала жертва в неравната битка с малката буквоядка.
Много съм щастлива от чичо Гугълчо, защото попаднах на прекрасни неща, от които ни дойдоха много идеи. И докато се решим какво да направим най-накрая, поне можем да си помечтаем и да се наслаждаваме на разни прекрасни етажерки в интернет.
Всички задружно стискаме палци скоро да завърши нашата книжна епопея (ама на краката, че ръцете ни трябват, за да подреждаме все нови купчинки :)

Няма коментари: